HomeHL-9Βάσεις 2019: Οι πρωτιές στην… Κρήτη

Βάσεις 2019: Οι πρωτιές στην… Κρήτη

Χαμόγελα και περηφάνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαμόγελα και περηφάνια σκόρπισε σε αρκετές οικογένειες η σημερινή ανακοίνωση των βάσεων καθώς χιλιάδες μαθητές και στην Κρήτη πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Ακόμα πιο υπερήφανοι όμως είναι οι μαθητές που αρίστευσαν και όχι μόνο πέρασαν στην σχολή που επιθυμούσαν αλλά ήρθαν και… πρώτοι!

Ανάμεσά τους είναι ο Βασιλάκης Λευτέρης από το Ηράκλειο που πέτυχε την πρώτη θέση στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Μάλιστα, ο πατέρας του – εμφανώς συγκινημένος – το ανήρτησε στα social media:

Η συνέχεια της ιστορίας εδώ φίλοι μου. Ζητώ ξανα συγγνώμη για τον ενθουσιασμό αλλά θέλω να τον μοιραστώ με όσους συμπαρασταθήκατε στην ανάρτηση για τα αποτελέσματα των πανελληνίων.

1η θέση στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών Παν/μιου Κρήτης ο νεαρός!

aristoyxoi

Την ίδια ώρα, ο Μανόλης Αρχοντάκης από τα Χανιά πέτυχε την πρώτη θέση στην Σχολή Ικάρων συγκεντρώνοντας 19.140 μόρια.

Παράλληλα, η Εύα Φραγκονικολάκη πέτυχε την τέταρτη θέση της Σχολής Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συγκεντρώνοντας 19.142 μόρια.

Μία άλλη αξιοσημείωτη περίπτωση είναι εκείνη του Χάρη Γιανναδάκη ο οποίος φοιτούσε στα ΕΠΑΛ και πέρασε πρώτος στη Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Σχολές Ηρακλείου).

Πρώτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, επιτυχία και στις πανελλαδικές

Ο Χανιώτης μαθητής Κυριάκος Τζανάκης, είναι στους επιτυχόντες που θα μπει στην Ιατρική σχολή και μετά την επίσημη ανακοίνωση των βάσεων, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με το zarpanews.gr, έχει κερδίσει τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Εφήβων της Τοιχοσφαίρισης (squash) για το 2019.

tzanakhs

Διαφήμιση
Διαφήμιση