HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤο ευχαριστώ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μύρωνα για τα «Ραύκεια»

Το ευχαριστώ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μύρωνα για τα «Ραύκεια»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θερμές ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μύρωνα για την συμμετοχή

στα Ραύκεια, στην εορτή της κωμόπολης και το πανηγύρι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μύρωνα με ανακοίνωσή του εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στα «Ραύκεια 2019».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μύρωνα με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των φετινών εκδηλώσεων «ΡΑΎΚΕΙΑ 2019» με αποκορύφωμα το διήμερο πανηγύρι της κωμόπολης με την ευκαιρία της εορτής του πολιούχου Αγίου μας απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο σ αυτές.

Ιδιαίτερα το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τους  εκατοντάδες εθελοντές Αγιομυριανούς – Αγιομυριανές  που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία.

Θερμές επίσης ευχαριστίες στους χορηγούς των εκδηλώσεων που και φέτος πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Ευχαριστούμε ακόμη όλα τα σχήματα (μουσικά ,θεατρικά, παιδικά, κ.ά.) που πήραν μέρος στα «Ραύκεια» όπως και τους ομιλητές κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στα  ΜΜΕ (εφημερίδες , site , ραδιόφωνα και τηλεοπτικά κανάλια) που πρόβαλαν τις εκδηλώσεις.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χιλιάδες   προσκυνητές που  προσήλθαν στην γιορτή του Πολιούχου Αγίου Μύρωνα  και όσους παρακάθισαν στο πανηγύρι .

Είναι ενδεικτικό το ενδιαφέρον  όλων  που εκφράστηκε μέσα από την προσέλευση, τα θερμά λόγια και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Αυτή ήταν  και η μεγαλύτερη επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας αφού  με τη ενότητα τη  συνεργασία, τον εθελοντισμό  την προσφορά,  και την παρουσία μας μπορούμε να κάνουμε πολλά και δεσμευόμαστε για αυτό.

Άλλωστε εδώ ο  εθελοντισμός γίνεται πράξη έχοντας βαθιές ρίζες που  βοηθούν αποφασιστικά  στον πολιτισμό  στην παιδεία μας μα και στη διατήρηση και συνέχιση των εθίμων και των  παραδόσεων μας.

Και πάλι θερμές ευχαριστίες απ’ όλους μας προς όλους σας και να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου.

Για το ΔΣ  του Πολιτιστικού

Συλλόγου Αγίου Μύρωνα

Ο πρόεδρος

Αντώνης Βοριζανάκης

Ο Γεν Γραμματέας

Στυλιανός Ροδαμνάκης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση