HomeΚΡΗΤΗΕ. Σχοιναράκη: Η σύνθεση πολιτικών αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη του Ηρακλείου

Ε. Σχοιναράκη: Η σύνθεση πολιτικών αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη του Ηρακλείου

Τι δήλωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει», κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, μετά την ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για τον Δήμο Ηρακλείου, δήλωσε τα εξής:

«Οι πολίτες του Ηρακλείου προσδοκούν από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο αλλαγή πολιτικής με κεντρικό άξονα τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους σε ζητήματα που απαιτούν άμεσες λύσεις.

Εξήγησα τις θέσεις μας και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχα με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να δεσμευτεί άμεσα για τη χάραξη στρατηγικής που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών του. Στόχος οφείλει να είναι η υλοποίηση συγκριμένων μέτρων, μέσα στους πρώτους 12 μήνες του Δημοτικού Συμβουλίου.

O Δήμος Ηρακλείου πρέπει να είναι ανοιχτός σ’ όλους τους πολίτες και να λειτουργεί με γνώμονα το καλό του τόπου. Η συν-διαμόρφωση ανθρωπίνων όρων στην καθημερινότητα των πολιτών πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι πολίτες θέλουν να γίνει το Ηράκλειο πόλη ανθρώπινη, συμμετοχική και κοινωνικά αλληλέγγυα. Απαιτούν ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να τηρηθούν αυτές οι αξίες που κυριάρχησαν και στην προεκλογική μας εκστρατεία.

Η επίτευξη συνεργασιών στο νέο πλαίσιο της απλής αναλογικής θα είναι μια διαδικασία συνεχής και επίπονη, όπου ο καθένας θα έχει τη δική του ξεχωριστή ευθύνη. Εύχομαι καλή δύναμη στα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση