HomeHL-9Βάσεις 2019: Με προαναγγελία φέτος η ανάρτηση των αποτελεσμάτων

Βάσεις 2019: Με προαναγγελία φέτος η ανάρτηση των αποτελεσμάτων

Πως θα δείτε τα αποτελέσματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για να ανακοινωθούν οι Βάσεις 2019 και να λάβει τέλος η αγωνία των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι Βάσεις 2019, που φέτος αναμένεται να φέρουν εκπλήξεις και ανατροπές σε συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία, βάσει των τελευταίων διαθέσιμων στοιχείων θα ανακοινωθούν -το αργότερο- μέχρι και την προσεχή Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ανακοίνωση των Βάσεων 2019 θα έχει ένα διαφορετικό στοιχείο από τα προηγούμενα χρόνια. Οπως ανέφερε στο iefimerida πηγή από το υπουργείο Παιδείας, φέτος θα γίνει προαναγγελία μία ημέρα προ της ανάρτησης των Βάσεων 2019 στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι για τις Βάσεις εισαγωγής του 2018, είχε προηγηθεί μια ανακοίνωση το πρωί της ίδιας ημέρας. Κατά τις ίδιες πηγές, οι βάσεις 2019 δεν θα ανακοινωθούν αύριο, Δευτέρα.

Βάσεις 2019: Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στα αποτελέσματα

Από τη στιγμή που οι Βάσεις 2019 αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (minedu.gov.gr), οι υποψήφιοι θα μπορούν εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση στα αποτελέσματα.

Μέσω της ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας για τις Βάσεις 2019, στον σύνδεσμο results.it.minedu.gov.gr (θα ανοίξει με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων) οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων θα μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα με τον εξής τρόπο:

α) Πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) Καταχωρίζοντας τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση