HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Κρατάμε το βαθμό, να διδαχθούμε από το δεύτερο ημίχρονο»

Γιώργος Σίμος: «Κρατάμε το βαθμό, να διδαχθούμε από το δεύτερο ημίχρονο»

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του και ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Άρη ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων το Σάββατο  στη πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Γιαννιώτης τεχνικός τόνισε ότι θα πρέπει να διδαχθούν από το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο κινδύνεψε η ομάδα του, τονίζοντας όμως ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Παράλληλα στο ξεκίνημα των δηλώσεων του, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά τόσο στον Άρη, όσο και σε όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του ΟΦΗ:

– Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Εύχομαι στον Άρη και σε όλες τις ομάδες μια καλή ποδοσφαιρικά χρονιά, ελκυστική, δημιουργική και ανταγωνιστική χρονιά για να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και ο κόσμος.

Στο παιχνίδι, ήρθαμε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος απέναντι σε ομάδα με καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από εμάς και καλύτερη συνοχή για το χρονικό διάστημα».

– Για την εικόνα της ομάδας του στα δύο ημίχρονα:

«Αν χωρίσουμε τον αγώνα σε δύο μέρη, στο πρώτο μέρος η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλή πάνω σ’ αυτά που δουλεύουμε.

Το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να μας διδάξει πράγματα για να διαχειριζόμαστε με μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα οποιοδήποτε σκορ.

Να βρούμε μεγαλύτερη πίστη για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αντιθέτως είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια που κάνουμε και ο ένας βαθμός είναι κάτι θετικό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση