HomeHL-SportsΌρθιος στο «Kλεάνθης Βικελίδης» ο ΟΦΗ, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Άρη

Όρθιος στο «Kλεάνθης Βικελίδης» ο ΟΦΗ, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Άρη

Άρης ΟΦΗ 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε το Σάββατο από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΟΦΗ, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Άρη, στον μεταξύ τους αγώνα για την πρεμιέρα της Super League 1.

Oι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Μεγιάδο, ενώ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν πέναλτι στο 55′ με τον Ντιγκινί και είχαν και δύο δοκάρια, ισοφάρισαν με τον Σάσα στο 69′, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να κάνουν την ολική ανατροπή.

 Ο αγώνας

Η ομάδα της Κρήτης, αφού γλίτωσε στη φάση του 11ου λεπτού, όταν ο Νίκο Μαρτίνες σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της, ευτύχησε να ανοίξει εκείνη το σκορ.

Στο 18ο λεπτό ο Κοροβέσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και με σουτ ο Μιγκέλ Μεγιάδο νίκησε τον Έμαν, παγώνοντας το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα του Παντελίδη είχε και δεύτερο δοκάρι στο 51′, αυτή τη φορά από… στραβοκλωτσιά του Ιντέγε, αλλά και χαμένο πέναλτι -άσχημα εκτελεσμένο- από τον Ντιγκινί έξι λεπτά αργότερα.

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να πιέζουν τους Κρητικούς, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, ωστόσο έπρεπε να περιμένουν έως το 69ο λεπτό για να σκοράρουν, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Φετφατζδη ο Σάσα με σουτ νίκησε τον Σωτηρίου.

Στα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη δεν άλλαξε τίποτα, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό στην εκκίνησή τους στο νέο πρωτάθλημα.

Κίτρινες: 43′ Δεληζήσης – 50′ Ναμπί, 55′ Κοροβέσης, 74′ Μεγιάδο, 74′ Νέιρα.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Έμαν, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (63′ Λάρσον), Φετφατζίδης (81′ Τόνσο), Ντιγκινί (87′ Γιουνές), Ιντέγε.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Νέιρα (89′ Μπράουν), Τσιλιανίδης, Ναμπί (81′ Σακόρ), Σεμέντο (71′ Σάσι), Μάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση