HomeHL-LifestyleΗ Μελάνια Τραμπ καταπλήσσει στη Γαλλία

Η Μελάνια Τραμπ καταπλήσσει στη Γαλλία

Οι πανάκριβες εμφανίσεις της κέρδισαν τα φλας και τα εγκωμιαστικά σχόλια των ειδικών του στυλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μελάνια Τραμπ είναι μια από τις πιο κομψές «Πρώτες Κυρίες» παγκοσμίως και με κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει όσους την θαυμάζουν για το γούστο και το στυλ της στα ρούχα και τα παπούτσια.

Οι εμφανίσεις της στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχουν «γράψει ιστορία» και μάλιστα ήταν στην Σύνοδο των G7 πριν από δύο χρόνια όταν με ένα φλοράλ σακάκι του Gucci είχε προκαλέσει αίσθηση.

Φέτος, οι εμφανίσεις της μέχρι στιγμής στην Σύνοδο των Επτά χαρακτηρίζονται εξαιρετικές από τους ειδικούς της μόδας και του στάιλινγκ.

Αρχικά η εμφάνισή της κατά την αναχώρηση από τις ΗΠΑ για την Γαλλία, με ένα Channel ασπρόμαυρο τουίντ σακάκι, ήταν σαφής αναφορά προς τον προορισμό. Το συνδύασε με ένα άσπρο παντελόνι J Brand, μαύρη μπλούζα και μια κλασική άσπρη τσάντα επίσης Channel.

melania6

Η άφιξή της στη Γαλλία όμως είχε πολύ χρώμα: Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα έντονο κίτρινο φόρεμα του Calvin Klein, αξίας 530 δολαρίων, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το φόρεμα είχε ένα ροζ σχέδιο και έτσι η Μελάνια Τραμπ το συνδύασε με ροζ, δερμάτινες γόβες στιλέτου Louboutin.

melania10

Αντίθετα, το βράδυ στο επίσημο δείπνο με τους ηγέτες της G7, η Μελάνια εμφανίστηκε με μια μπεζ τουαλέτα, του οίκου Gucci και φορώντας ασημί γόβες.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση