Μία βδομάδα μετά το φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε στην Αγία Πελαγία που στέρησε τη ζωή της 32χρονης Κάλλιας έρχονται τα πρώτα σημάδια… αισιοδοξίας για τον 34χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει σοβαρά τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός του.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί βρέθηκαν στο πλευρό του και έχουν ξεπεράσει εαυτόν προκειμένου να τον κρατήσουν στην ζωή.

«Όπως έχουμε πει ο 34χρονος φέρει τραύματα σχεδόν σε όλο το σώμα, όπως τον θώρακα, το κεφάλι, τα άκρα ενώ επηρεάστηκαν και πολλά ζωτικά όργανα. Χρειαζόταν χειρουργείο ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη τη νοσηλεία του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να δυναμώσει ο οργανισμός του. Πλέον, μετά από τόσες ημέρες υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του καθώς οι γιατροί τον ξύπνησαν και εκείνος αντιδρά καλά στα εξωτερικά ερεθίσματα», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτή διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Μοσχοβάκης ενώ παράλληλα τόνισε πως παραμένει στην Εντατική και είναι σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Το φριχτό… τροχαίο

Όλα συνέβησαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στις 11 περίπου το πρωί όταν ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στην εθνική οδό στο ύψος της Παντάνασσας προκειμένου να μπει στο βενζινάδικο.

Κατά την αναστροφή δεν είδε την μοτοσικλέτα που έρχονταν με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εμβολιστεί κυριολεκτικά στο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το ΙΧ να τουμπάρει ενώ η 32χρονη Κάλλια που ήταν συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε τραγικό θάνατο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 34χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση