HomeHL-LifestyleΜε φθηνή πτήση ταξιδεύει για Σκωτία η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Με φθηνή πτήση ταξιδεύει για Σκωτία η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη μάχη των πτήσεων φαίνεται ότι δίνουν οι Κέιμπριτζ και οι Σάσεξ. Λίγες ημέρες αφότου ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ εξόργισαν τον βρετανικό Τύπο για τις μετακινήσεις τους με ιδιωτικό τζετ για τις διακοπές τους, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, με την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, διάλεξαν μια ταπεινή πτήση των 73 λιρών το εισιτήριο για να πετάξουν στη Σκωτία.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ με τα παιδιά τους πήραν την πτήση των 8.45 το πρωί από το Νόργουικ, με προορισμό τη Σκωτία, όπου θα επισκεφθούν τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιπ στο Μπαλμόραλ.

Η σύγκριση των Κέιμπριτζ με τη Σάσεξ είναι αναπόφευκτη, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ έκαναν με ιδιωτικό σκάφος τέσσερις πτήσεις μέσα σε 11 ημέρες.

Αντίθετα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την οικογένειά του θέλουν να υιοθετήσουν διαφορετικό προφίλ. Μάλιστα επιβάτης που τους είδε είπε ότι η οικογένεια έκατσε μπροστά και η διακριτικότητα ήταν μεγάλη, αφού κανείς δεν ήξερε ότι ήταν στην πτήση.

Μάλιστα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ κρατούσε αρκετές βαλίτσες, ενώ ο εξάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ και η τετράχρονη Σάρλοτ έτρεχαν με χαρά γύρω του.

Η Κέιτ Μίντλετον περπατούσε πίσω από τον σύζυγό της και κρατούσε τον Λούι, μαζί με την νταντά της οικογένειας, Μαρία Μποράλο.

Όταν έφτασαν στη Σκωτία, τους περίμεναν δύο μαύρα Range Rovers, όπου επιβιβάστηκε η οικογένεια, με προορισμό το Μπαλμόραλ.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση