HomeΣΠΟΡΟ Αχιλλέας Τσιχτής νέος πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας

Ο Αχιλλέας Τσιχτής νέος πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας

Ορίστηκε από τον Αυγενάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αχιλλέας Τσιχτής, είναι ο νέος πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ), έπειτα από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Τσιχτής θα πάρει την θέση του Παντελή Αγγελόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε 3,5 μήνες μετά τον διορισμό του, ενώ τη θέση του Δημήτρη Αθανασόπουλου, μέλους της ΔΕΑΒ, παίρνει ο υποστράτηγος, Ελευθέριος Γκαρίλας.

Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού «κατά το μέρος που αφορά το τακτικό μέλος και Πρόεδρο αυτής κ. Παντελή Αγγελόπουλο του Νικολάου Κωνσταντίνου, λόγω παραίτησης αυτού και στη θέση του ορίζουμε για το υπόλοιπο της θητείας τον Τσιχτή Αχιλλέα του Αλεξάνδρου (επιστήμονα εγνωσμένου κύρους με γνωστικό αντικείμενο τη Νομική), και κατά το μέρος που αφορά το τακτικό μέλος κ. Αθανασόπουλο Δημήτριο του Νικολάου, Υποστράτηγο, εκπρόσωπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λόγω αποστράτευσης και στη θέση του ορίζουμε για το υπόλοιπο της θητείας τον ΓΚΑΡΙΛΑ Ελευθέριο του Αθανασίου, Υποστράτηγο, Προϊστάμενο του κλάδου Τάξης / Α.Ε.Α. ως τακτικό μέλος».

iefimerida.gr