HomeCity GuideΜε επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Πλατανιά

Με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Πλατανιά

Για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση Σινεμά στις πλατείες που διοργάνωσε ο Δήμος  σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στα πλαίσια  Πολιτιστικές Εκδηλώσεις  Καλοκαίρι 2019.

platanias-ekdhloseis-3

Στις νύχτες του καλοκαιριού 12 πλατείες χωριών του Δήμου μας  έγιναν σημείο συνάντησης όπως παλιά. Βραδιές γεμάτες θερινό σινεμαδάκι με όμορφες ταινίες και το χωριό μια παρέα, στην πλατεία ή στο παλιό σχολείο…

platanias-ekdhloseis-4

Η δράση Σινεμά στις πλατείες, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης, «αγκαλιάστηκε θερμά από τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου  για άλλη μια χρονιά και  έδωσε  ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι με Σινεμά στις πλατείες των χωριών  του Δήμου Πλατανιά».

platanias-ekdhloseis-1

Επίσης την ίδια ώρα με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν  την  Τρίτη 20 Αυγούστου  η μουσική Λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταυρωνίτη  στην παραλία του Ταυρωνίτη και την Τετάρτη 21 Αυγούστου το Μουσικό ταξίδι  με τους “ συν-ΩΔΗ-πόρους” αφιερωμένο στον Ελληνικό Κινηματογράφο , στο Ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ  της Τ.Κ. Κολυμβαρίου.

Συνεχίζονται  οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά , στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, πιο συγκεκριμένα:

  • Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Βατολάκου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης , διοργανώνουν τον “ 3ο Περίπατο στην Τέχνη” , την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 17:00μ.μ., το Σάββατο 24 και την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 11:00π.μ., έως και αργά το βράδυ,   στο τριήμερο  των εκδηλώσεων  σαράντα Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν στο Μονοπάτι του Βαλσαμιώτη στο Βατόλακο,   κάτω απ’ τη σκιά των δέντρων δίπλα στο ποτάμι .
  • Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2018 ώρα 19:00μ.μ. ,ο Δήμος Πλατανιά στα πλαίσια το Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός-Τουρισμός΄”  σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό- Πολιτιστικό Φορέα “ Τα Όμορφα Χωριά μας” & τον Πολιτιστικό Συλλογο Πανεθήμου- Κρύας Βρύσης, διοργανώνουν  την “6η Βραδιά Οινογευσίας με κρασιά Χωρικής Οινοποίησης” στην Τ.Κ.Πανεθήμου.

Οι φίλοι του κρασιού καλούνται για έκτη χρονιά να φέρουν το κρασί τους σε ένα διαγωνισμό στο κλίμα του …καλού κρασιού.

Η βραδιά περιλαμβάνει :

Σχολιασμό και βράβευση των κρασιών από ομάδα Οινογευστών,

Σεμινάριο Χωρικής Οινοποίησης,Κρασί και μεζέ ,Λαϊκό Γλέντι  με τους :  Μαρία Βασιλάκη / τραγούδι, Γιάννη Μάρακα / κιθάρα , Ιάκωβο Σουργουτζίδη / μπουζούκι , Γιάννη Γιαννακάκη / πιάνο

Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής και Παράδοση Δειγμάτων στο τηλέφωνο 6948948067

  • Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2018 ώρα 21:00μ.μ. ,ο Δήμος Πλατανιά σε πλαίσια το Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός-Τουρισμός΄” , διοργανώνει μια Μουσική Βραδιά  “ Στων Τραγουδιών τις Ρίζες” με την Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, στο χώρο της Αρχαίας Ελιάς Βουβών.

Για όλες τις παραπάνω δράσεις η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση