HomeΚΟΣΜΟΣΣε «ανώνυμο» τάφο στη Φλόριντα τοποθετήθηκε η σορός του Tζέφρι Επσταϊν

Σε «ανώνυμο» τάφο στη Φλόριντα τοποθετήθηκε η σορός του Tζέφρι Επσταϊν

Για τον φόβο βανδαλισμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια πέτρινη κρύπτη χωρίς όνομα, δίπλα στους γονείς του, πιστεύεται ότι ετάφη ο Τζέφρι Έπσταϊν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η πέτρινη ενεπίγραφη πινακίδα στον τάφο της Πολίν και του Σέιμουρ Έπσταϊν στο Εβραϊκό Μαυσωλείο ΙJ Morris Star of David Cemetery, κοντά στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε από μια κενή πλάκα, χωρίς τα ονόματά τους, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο βανδαλισμών στην κρύπτη του γιου τους, που αυτοκτόνησε στο κελί του σε ομοσπονδιακή φυλακή της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση και κακοποίηση ανηλίκων.

Σ’ αυτή την κρύπτη σε εβραϊκό νεκροταφείο στη Φλόριντα τοποθετήθηκε η σορός του Έπσταϊν σύμφωνα με τη Daily Mail

Το κοιμητήριο απέχει μισή ώρα δρόμο από την έπαυλη του Τζέφρι Έπσταϊν, όπου κακοποιούσε σεξουαλικά τα ανήλικα θύματά του. Την τοποθεσία της τελευταίας κατοικίας του επέλεξε ο μοναδικός αδελφός του Μαρκ. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου ο Μαρκ Έπσταϊν ανέλαβε την σορό του αδελφού του την περασμένη Τρίτη, προτού οργανώσει μια κηδεία σε ναό στη λεωφόρο Μάντισον του Μανχάταν.

Το πιστοποιητικό αυτό κάνει λόγο για «ενταφιασμό» της σορού του Έπσταϊν, αν και δεν αναφέρει την τοποθεσία ταφής του, θέμα που χαρακτήρισε «ιδιωτική οικογενειακή υπόθεση» ο αδελφός του Μαρκ αρνούμενος να προβεί σε περαιτέρω σχόλια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση