HomeHL-SportsΠετυχημένο τεστ VAR και στο Γεντί Κουλέ

Πετυχημένο τεστ VAR και στο Γεντί Κουλέ

Στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης πραγματοποιήθηκε το τεστ VAR για να πάρει έγκριση και το εν λόγω γήπεδο και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επιτυχία του εγχειρήματος και στο συγκεκριμένο γήπεδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος τα τεστ για το VAR συνεχίζονται με πυρετώδης ρυθμούς και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του ΟΦΗ ανάμεσα στην Κ19 και την Κ17 του συλλόγου.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος, το οποίο θα μπει κανονικά στην ποδοσφαιρική ζωή μας από την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Το ματς έληξε με νίκη 4-2 της Κ19. Το 1-0 για την Κ19 έκανε ο Νοικοκυράκης στο 15′, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Κ17 ισοφάρισε με τον Σωμαράκη.

Ο Μαρινάκης στο 22′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, ο Καλαϊτζάκης στο 35΄ έκανε το 3-1 και ο Νοικοκυράκης στο 40′ βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας του Ήλιου για το 4-1. Ο Σωμαράκης στο 60ο λεπτό μείωσε σε 4-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Για την Κ19 αγωνίστηκαν οι: Σηφάκης, Μακρυδάκης, Δολαψάκης, Παπαδάκης, Ψαράς, Μαρινάκης, Παπιομίτογλου, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Νεοκοσμίδης, Σταυρακάκης, Μπέρκης, Μπέκου, Σκέντζος, Στειακάκης, Βιτώρος, Σπυριδάκης, Γαιτάνης, Σαβουϊδάκης.

Για την Κ17 έπαιξαν οι: Ήλιος (υπό δοκιμή), Σαβουϊδάκης, Γαϊτάνης, Σμπώκος, Γωνιωτάκης, Βασιλάκης, Φωτιάδης, Καφούσης, Σωμαράκης, Αποστολάκης, Μπερικάκης, Θαλασσινός, Αμανάκης, Γεωργαλής, Κορνηλάκης, Λέλεκας, Μπέης, Σημαιάκης, Χαλκιαδάκης, Χνάρης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Π. Τσαγκαράκης με βοηθούς τους Α. Σινιοράκη και Δ. Μαυρουδή, VAR o Α. Ευαγγέλου και  AVAR ο Β. Νικολακάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση