HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

8:00 – 10:00 Στο Λ.Χερσονήσου, στο δρόμο προς το ξενοδοχείο Creta marris στην περιοχή του s.m.Carrefour, στις περιοχές γύρω από το ξενοδοχείο Heronissos, της παραλίας μετά την επιχείρηση Camino, του Λιμεναρχείου Χερσονήσσου (Φάρος) και της εκκλησία της Αγ.Παρασκευής.Επίσης στις οδούς Σανουδάκη, Αρχαίου θεάτρου και Φιλονήδου Ζώτου.

8:00 -11:00 Στην Αγ.Μαρίνα στο Τσαλικάκι, πλησίον του κέντρου διασκέδασης Άνοδος, στην οδό Θεμιστοκλή.

10:00 -14:00 Στην Άνω Χερσόνησο στην περιοχή της εισόδου του χωριού από τον κόμβο Λασιθίου και στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Αslan.

10:00 – 14:00 Στο 10ο χιλ. της ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή της επιχείρησης Τσατσάκη.

12:00 – 15:00 Στις Δαφνές, στην είσοδο του χωριού από Ηράκλειο, στην περιοχή της Κρήνης.

Νομός Χανίων

8:00 – 14:00 Στον Αγ. Ιωάννη (οδοί Μακεδονομάχων-Μιχελογιάννη και οι παράπλευροι οδοί, στην Παπαναστασίου (περιοχή Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους) και οι παράπλευροι οδοί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση