HomeHL-LifestyleThe Voice: Πασίγνωστα ονόματα «διεκδικούν» τη θέση του Καπουτζίδη

The Voice: Πασίγνωστα ονόματα «διεκδικούν» τη θέση του Καπουτζίδη

Ποιος θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής του «The Voice»;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρόσωπο που θα διαδεχθεί στο «Voice» τον Γιώργο Καπουτζίδη ,ο οποίος αποχωρεί από την παρουσίαση του talent show λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων αναζητούν από κοινού ΣΚΑΪ και Acun Medya. Πηγή του καναλιού ανέφερε πριν λίγη ώρα στο ethnos.gr πως ακόμη «δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία» αναφορικά με το πρόσωπο που θα παρουσιάζει το νέο κύκλο του τάλεντ σόου. Χρόνος βέβαια υπάρχει καθώς το πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα πιθανότατα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Προβάδισμα πάντως φέρεται να έχει ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος συνεχίζει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ με την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Boom». Ο παρουσιαστής διατηρεί άριστη σχέση με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι με τον οποίο πέρασε και φέτος μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Μύκονο. Άλλωστε το νέο πρόσωπο θα επιλεγεί από κοινού από την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ. Δεν μπορεί να αποκλειστεί βέβαια το πρότζεκτ να αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας που στο παρελθόν έχει παρουσιάσει το «The Voice» στον ΑΝΤ1.

Τέλος δύο ονόματα που ακούστηκαν και έχουν μικρότερες πιθανότητες είναι αυτά του Σάκη Ρουβά ο οποίος έχει διατελέσει παρουσιαστής τάλεντ σόου (Χ Factor) όμως θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση να αποχωρήσει από την επιτροπή αλλά και του Θέμη Γεωργαντά που επίσης διαθέτει προϋπηρεσία στα μουσικά τάλεντ σόου.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση