HomeΣΠΟΡΟ Αυγενάκης θα δει ΕΠΟ και Λίγκα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Ο Αυγενάκης θα δει ΕΠΟ και Λίγκα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης θα συναντηθεί την Πέμπτη με τη Λίγκα και την ΕΠΟ, όπου θα συζητηθεί το θέμα της βίας στα γήπεδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο Λευτέρης Αυγενάκης  θα έχει συνάντηση με τις Super League 1 και Super League 2, αλλά και με την ΕΠΟ.

Η συζήτηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τους φορείς του ποδοσφαίρου θα  πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη και θα αφορά θέματα βίας.

Εν συνεχεία, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί με δημοσιογραφικούς φορείς, ενώ θα ακολουθήσουν και συναντήσεις με ανθρώπους των ΠΑΕ.

Πολύ σοβαρά παίρνει το θέμα της αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ήδη για τις 16.00 της Τρίτης  είναι προγραμματισμένη ευρεία σύσκεψη στο Υφυπουργείο για την αντιμετώπιση της βίας με την παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ.

Όμως, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν σταματά εδώ τις επαφές του.

Την Πέμπτη  θα συμμετάσχει σε σύσκεψη παρουσία των ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκας 1 και Σούπερ Λίγκας 2, ενώ μια μέρα αργότερα θα τα πει και με τους δημοσιογραφικούς φορείς, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση και με τους επικεφαλής των ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Ο συντονισμός φορέων και άμεσων δράσεων, για το πρόβλημα πρόβλημα της βίας στα γήπεδα θα συνεχιστεί ως εξής:

Την προσεχή Πέμπτη  σύσκεψη παρουσία των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2, την Παρασκευή  με τους δημοσιογραφικούς φορείς, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ και ακολούθως, τις επόμενες ημέρες, με τους επικεφαλής των ΠΑΕ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση