HomeHL-9Κινητοποίηση της ΕΜΑΚ για την διάσωση κουταβιού

Κινητοποίηση της ΕΜΑΚ για την διάσωση κουταβιού

Είχε εγκλωβιστεί στο φαράγγι του Καρτερού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των ανδρών της 3ης ΕΜΑΚ για την διάσωση ενός κουταβιού που είχε εγκλωβιστεί στο φαράγγι του Καρτερού.

Τις φωνές του σκυλιού άκουσε κάτοικος του χωριού που αναζητούσε το σκυλί του και αμέσως ειδοποίησε φιλοζωικές οργανώσεις και πυροσβεστική υπηρεσία.

Η ανακοίνωση της Ζωόφιλης Δράσης Ηρακλείου αναφέρει:

«ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Ε.Μ.Α.Κ. ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΒΟΥΣ
ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΡΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΟ. ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΙΝΙΕΖΑΚΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΣΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Ε.Μ.Α.Κ., ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση