HomeΚΟΣΜΟΣΙδιοκτήτης εστιατορίου “γαντζώθηκε” σε αυτοκίνητο τουριστών που δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό

Ιδιοκτήτης εστιατορίου “γαντζώθηκε” σε αυτοκίνητο τουριστών που δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό

Έσπασε το παρμπρίζ του οχήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστές τουρίστες από την Ισπανία και έναν καταστηματάρχη ερευνούν οι Αρχές της περιοχής Πόρτο Παλέρμο, νότια της Χειμάρρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου σκαρφάλωσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου των τουριστών και με γροθιές το έσπασε, όταν εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι.

O 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, έμεινε για αρκετά λεπτά κρεμασμένος στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει και στη συνέχεια συνελήφθη, όπως αναφέρει το Tirana Post. Στο βίντεο ακούγονται ο οδηγός να λέει στον συνοδηγό του να συνεχίσει να καταγράφει σε βίντεο τα όσα συνέβαιναν.

«Εγώ δεν έκανα τίποτα για να τους επιτεθώ, προσπάθησα να τους σταματήσω, αλλά έβαλαν μπροστά το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να πέσουν επάνω μου. Τους παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά δεν σταμάτησαν. Όταν σταμάτησαν, πήγα στην Αστυνομία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλβανός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ο δήμαρχος Χειμάρρας Ρόμπερτ Γκόρο δήλωσε ότι «οι τουρίστες είχαν παραγγείλει φαγητό για επτά άτομα, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη βλέποντας το μέγεθος του ψαριού να είναι μεγάλο και είπαν να παραγγείλουν για πέντε άτομα. Αυτό ενόχλησε τον επιχειρηματία, ο οποίος πήγε στο τραπέζι και τους απείλησε. Ο ιδιοκτήτης πήδηξε στο αυτοκίνητο και άρχισε να χτυπά το παρμπρίζ του οχήματος».

Οι τουρίστες ισχυρίζονται ότι τους χρέωσε με υπερβολικές ποσότητες ψαριών και ότι οι τιμές του καταστήματος ήταν πολύ υψηλές, για αυτό αρνήθηκαν να πληρώσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=fYF6ze0ofl0

ant1news.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση