HomeHL-SportsΠρολαβαίνουν την πρεμιέρα Μεγιάδο και Ναμπί στον ΟΦΗ

Προλαβαίνουν την πρεμιέρα Μεγιάδο και Ναμπί στον ΟΦΗ

Δύσκολα θα αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη ο Σακόρ, σίγουρα εκτός ο Γιακουμάκης - Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκαν από τη Δευτέρα  στον ΟΦΗ καθώς την Κυριακή  ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην Σούπερ Λίγκα 1 με το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Άρη το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:00.

Η προετοιμασία των Κρητικών ξεκίνησε το πρωί με προπόνηση στο ΒΑΚ με τον προπονητή Γιώργο Σίμο να είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τους Μεγιάδο και Ναμπί να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και να τους υπολογίζει για το παιχνίδι με τους «κίτρινους».

Οι δύο παίκτες είχαν αποκομίσει χτυπήματα από το φιλικό του Σαββάτου  με τον Εργοτέλη, ωστόσο αυτά δεν ήταν σοβαρά και έτσι τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του νεαρού τεχνικού.

Από την άλλη ο Σακόρ δεν συμμετείχε σε ακόμα μία προπόνηση καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον τετρακέφαλο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χάνει το ματς της πρεμιέρας, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί και ο Γιακουμάκης ο οποίος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού.

Τέλος τους αρχηγούς της ομάδας για την νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ και οι οποίοι κατά αλφαβητική σειρά είναι οι Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Κοροβέσης, Ανέστης Νάστος, Βαγιέμπα Σακόρ και Δημήτρης Σωτηρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση