HomeHL-SportsΜιχάλης Μπούσης: «Ο Γιάννης είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καθαρός χαρακτήρας»

Μιχάλης Μπούσης: «Ο Γιάννης είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καθαρός χαρακτήρας»

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Αντετοκούμπο και τους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Μιχάλης Μπούσης και παρακολουθεί από κοντά το ματς της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ με την αντίστοιχη της Σερβίας.
Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μιλγκουόκι και μίλησε στην κρατική τηλεόραση για τις σχέσεις του με τον Γιάννη Αντετοκούμπο και τους Μπακς.
«Είμαι χρόνια τώρα στους Μπακς κι έτσι γνώρισα τον Γιάννη και τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν περάσει από το Μιλγουόκι.
Είναι καλά όλα τα παιδιά στο Μιλγουόκι, έχουν πολύ καλή ομάδα. Ήρθαμε εδώ να υποστηρίξουμε την Ελλάδα και για να δούμε και τον Γιάννη», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο στην πόλη των ΗΠΑ. «Δίνουμε σε οικογένειες που δεν έχουν τα μέσα για να αγοράσουν πράγματα.
Ο Γιάννης είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καθαρός χαρακτήρας. Τον έζησα από μικρό παιδί όταν ήρθε στο Μιλγκουόκι. Όλοι τον αγκάλιασαν και τον αγάπησαν».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στους κρητικούς και να έχει σκοπό να βοηθήσει και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ.
«Θα το δούμε. Μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός και θέλω να βοηθήσω τον αθλητισμό και τα παιδιά της Ελλάδας όσο περισσότερο μπορώ».
Διαφήμιση
Διαφήμιση