HomeHL-CultureΈκθεση φωτογραφίας με θέμα «Προσωπογραφίες» του Θανάση Καλύβα

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Προσωπογραφίες» του Θανάση Καλύβα

Στο πολιτιστικό κέντρο της Ψαρής Φοράδας του Δήμου Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αθλητικού και Ναυτικού Ομίλου Καλαμίου – Α.Ν.Ο.Κ. και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμίου – Σιδωνίας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΣΙΔΩΝΙΑ 2019»και αποτελεί  ένα σημαντικό εικαστικό γεγονός.

Μια σπάνια για το είδος και τη θεματολογία της έκθεση φωτογραφίας, του Θανάση Καλύβα της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας – Ε.Φ.Ε που φιλοξενείται στο πολιτιστικό κέντρο της Ψαρής Φοράδας από την 16η έως την 18η Αυγούστου.

Το φωτογραφικό έργο «Προσωπογραφίες», «Περί Κρητών, μουσικής και προσώπων», με τίτλο «Φραγκιαδάκηδες» αποτελείται από 40 φωτογραφίες μεγάλης διάστασης  από πορτραίτα του Αντώνη, του Μιχάλη και του νεότερου Στρατή Φραγκιαδάκη.

Με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμου  Λευτέρη Αυγενάκη και του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη  στα εγκαίνια της έκθεσης πήραν μέρος το χορευτικο συγκροτήμα του Βιαννίτη Χριστόφορου Μπριντάκη που με τις παραδοσιακές στολές έδωσε μια διαφορετική νότα στην βραδιά.

Ακολούθησε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο προαύλιο χώρο της Αγίας Μαρίνας με τους «Φραγκιαδάκηδες» και άλλους καλλιτέχνες

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση