HomeΚΟΣΜΟΣΔιακοπές στη Μαγιόρκα για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Διακοπές στη Μαγιόρκα για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Στη δημοσιότητα το επίσημο καλοκαιρινό πορτρέτο της οικογένειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μαγιόρκα, ενώ πρόσφατα έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο καλοκαιρινό τους πορτρέτο στους κήπους του Marivent Palace στις 6 Αυγούστου όπου η 46χρονη βασίλισσα, Λετίσια ξεχώρισε με το φλοράλ Carolina Herrera φόρεμά της και τις Castaner εσπαντρίγιες της.
Αντίστοιχα η 13χρονη ινφάντα Λεονόρ και η 12χρονη Σοφία πόζαραν με summer girly look, ενώ και ο βασιλιάς Φελίπε ακολούθησε στυλιστικά την ίδια χαλαρή διάθεση. Οπως έγινε γνωστό πριν από τις οικογενειακές καλοκαιρινές τους διακοπές, οι δύο πριγκίπισσες είχαν περάσει αρκετές εβδομάδες σε κατασκήνωση στην Αμερική.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα την πρώη ημέρα του Αυγούστου, η βασίλισσα Σοφία συνόδευσε τις εγγονές της και τη νύφη της στο Rívoli Aficine στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα για να δουν την ταινία της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών». Μετά την προβολή φαίνονταν πολύ χαρούμενες και χαμογέλασαν στις κάμερες των φωτογράφων. Αυτή ήταν μια ακόμα καλή αφορμή για να διαψευστούν οι φήμες που ήθελαν νύφη και πεθερά να έχουν κάθε άλλο παρά καλές σχέσεις με την Λετίσια μάλιστα να κατηγορείται από μερίδα του Τύπου ότι απομακρύνει τις δύο νεαρές πριγκίπισσες από τη γιαγιά τους.

Στους κήπους του Marivent Palace στη Μαγιόρκα
Η ένταση στη σχέση των δύο γυναικών είχε καταγραφεί πριν από 1,5 χρόνο όταν σε επίσημη εκδήλωση η Λετίσια δεν άφησε τις κόρες της να φωτογραφηθούν δίπλα στη γιαγιά τους όταν αυτή θέλησε να ποζάρει μαζί τους στους φωτογράφους.

Η επίσημη ονομασία της Λετίσια σύμφωνα με το πρωτόκολλο είναι: Η Αυτής Μεγαλειότητα Δόνια Λετίθια Ορτίθ Ροκασολάνο, Βασίλισσα της Ισπανίας, Βασίλισσα της Καστίλλης, της Λεόν, της Αραγονίας, της Ναβάρας, της Γρανάδας, του Τολέδο, της Βαλένθιας, της Γαλικίας, της Μαγιόρκας, της Σεβίλλης, της Κόρδοβα, της Μούρθια, της Μινόρκας, της Χαέν, της Αλχεθίρα και των Κανάριων Νήσων, Κοντέσα της Βαρκελώνης, Λαίδη του Βισκάι και Μολίνα. Με μια ανάσα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση