HomeΚΟΣΜΟΣΛήξη συναγερμού στην Ουάσινγκτον: Δεν υπάρχει κίνδυνος στην πρεσβεία του Ισραήλ

Λήξη συναγερμού στην Ουάσινγκτον: Δεν υπάρχει κίνδυνος στην πρεσβεία του Ισραήλ

Άνοιξαν ξανά οι δρόμοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ουάσινγκτον ανταποκρίθηκαν άμεσα στις αναφορές ενός «ύποπτου προσώπου και οχήματος», που κινούνταν κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία, σύμφωνα με τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ. Σχεδόν αμέσως εντόπισαν τον άντρα και τον ανέκριναν, ωστόσο είδαν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και επέτρεψαν στους υπαλλήλους της πρεσβείας να επιστρέψουν στα γραφεία τους. Επιπλέον, έδωσαν ξανά σε κυκλοφορία τους γύρω δρόμους.

Νωρίτερα, σε σχετική δήλωση, ο οργανισμός Μυστικών Υπηρεσιών ανέφερε ότι οι δρόμοι είχαν κλείσει κοντά στην περιοχή, και ότι οι αξιωματικοί ξεκίνησαν τις έρευνές τους, λίγο μετά τις 8 το πρωί (ώρα ΗΠΑ).

Αναλυτικά, αναφέρθηκε: «Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας ξεκίνησαν τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους, ενώ ακινητοποιήθηκε και διερευνήθηκε το όχημα. Ο αποκλεισμός των οδών παραμένει σε ισχύ και θα αρθεί κατά το πέρας της έρευνας».

Η ισραηλινή πρεσβεία δεν σχολίασε την ύποπτη δραστηριότητα.

Το περιστατικό αυτό προέκυψε δυο ημέρες μετά την ανακοίνωση, από πλευράς Ισραήλ, πως απαγορεύει σε δυο γυναίκες βουλευτές του αμερικανικού Κονγκρέσου να εισέλθουν στη χώρα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση