HomeHL-9Ποια η εξέλιξη του 34χρονου οδηγού του φριχτού τροχαίου

Ποια η εξέλιξη του 34χρονου οδηγού του φριχτού τροχαίου

Τελευταίο… αντίο για την 32χρονη Κάλλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 34χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στο χθεσινό φριχτό τροχαίο επί της οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός άνδρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει σοβαρά τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός του.

«Ο 34χρονος είναι πολυτραυματίας. Φέρει τραύματα παντού στο θώρακα, το κεφάλι, τα άκρα ενώ έχουν επηρεαστεί και πολλά ζωτικά όργανα», επισημαίνει μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Γ. Μοσχοβάκης τονίζοντας παράλληλα πως τελικά ο 34χρονος δεν υπεβλήθη σε χειρουργείο.

«Τα τραύματα που φέρει ο 34χρονος είναι πολύ σοβαρά και χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργείο. Ωστόσο, οι γιατροί αφού τον σταθεροποίησαν αιμοδυναμικά έκριναν απαραίτητο, πριν το χειρουργείο, να εισαχθεί στην Εντατική για να δυναμώσει λίγο και μετά να υποβληθεί σε επέμβαση», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Μοσχοβάκης.

kalia3

Στα Καμίνια το… τελευταίο αντίο της 32χρονης Κάλλιας

Θύμα του χθεσινού φριχτού τροχαίου ήταν επίσης η 32χρονη Κάλλια η οποία κηδεύτηκε σήμερα στα Καμίνια.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στα Καμίνια.

aggelthrio-kallia-lama

Το φριχτό… τροχαίο

Όλα συνέβησαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στις 11 περίπου το πρωί όταν ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στην εθνική οδό στο ύψος της Παντάνασσας προκειμένου να μπει στο βενζινάδικο.

Κατά την αναστροφή δεν είδε την μοτοσικλέτα που έρχονταν με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εμβολιστεί κυριολεκτικά στο αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το ΙΧ να τουμπάρει ενώ η 32χρονη Κάλλια που ήταν συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε τραγικό θάνατο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο 34χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση