HomeΕΛΛΑΔΑΤρεις νέοι πνιγμοί το Δεκαπενταύγουστο

Τρεις νέοι πνιγμοί το Δεκαπενταύγουστο

Νεκροί ανασύρθηκαν λουόμενοι σε Αγ. Θεόδωρους, Ν. Αρτάκη, Μαραθώνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα ενημερώνει για τρία ξεχωριστά περιστατικά πνιγμών λουομένων, τα οποία σημειώθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σε Κόρινθο, Αττική και Εύβοια.

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, 52χρονος αλλοδαπός. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πνίγηκε ηλικιωμένος και στην Εύβοια

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το μεσημέρι, από τη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΛΑΜΙΑ” Νέας Αρτάκης στην Εύβοια ένας 79χρονος. Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Λιμενικού Σώματος, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή Μαραθώνα Αττικής, 83χρονη.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση