HomeHL-LifestyleΤο πικρόχολο σχόλιο στην Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και η αφοπλιστική απάντησή της

Το πικρόχολο σχόλιο στην Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και η αφοπλιστική απάντησή της

Για την υπερέκθεση στο Instagram

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι χρήστες του διαδικτύου είναι πολλές φορές σκληροί με τα διάσημα πρόσωπα και δεν διστάζουν να κάνουν τα κακοπροαίρετα σχόλιά τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως δεν μασάει και δεν φοβάτια να πει την γνώμη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, προς μεγάλη έκπληξη των θαυμαστών τους, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτά πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ σε μία οπαδό της, σπεύδοντας να σχολιάσει μια φωτογραφία της.

Το πικρόχολο σχόλιο και η απάντηση που έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου

Συγκεκριμένα, έγραψε στην Σίσσυ Χρηστίδου: «Σισσάκι μου, ρε κορίτσι μου όμορφο…Έχετε γίνει έρμαια της έκθεσης της δημοσιότητας και του ίνσταγκραμ… είσαι διακοπές…Γ@@μησέ τα όλα και σταμάτα να ανεβάζεις κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες…».

sissy-xristidou-elia

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν διστάζει να απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια των οπαδών της

Αλλά η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στο πικρόχολο σχόλιο και έγραψε: «Κορίτσι μου γλυκό….Το ίνσταγκραμ για μένα δεν είναι έκθεση, δημοσιότητα ή δουλειά. Υπάρχουν άλλοι λογαριασμοί που έχουν μόνο εμπορική χρήση και αυτό είναι επιλογή και μια χαρά.. Εγώ επιλέγω να μοιράζομαι μαζί σας στιγμές της καθημερινότητάς μου είτε είμαι διακοπές είτε όχι. Δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με το πόσο το απολαμβάνω. Φωτογραφίες τραβάω άπειρες και πάντα. Είναι το πάθος μου και υπήρχε πολύ πριν το ίνσταγκραμ. Κάποιες από αυτές τις αφήνω εδώ μέσα. Το αν θα με ακολουθείς όμως είναι επίσης επιλογή.. Δική σου.!»

sissy-xristidoy-kraximo_0

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση