HomeHL-9Έκαναν παράνομα κάμπινγκ κρατώντας και… ναρκωτικά

Έκαναν παράνομα κάμπινγκ κρατώντας και… ναρκωτικά

8 συλλήψεις των αρχών στη λίμνη της Πρέβελης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οκτώ άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στη λίμνη της Πρέβελης στο Ρέθυμνο που έκαναν παράνομο κάμπινγκ κρατώντας και… ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σήμερα άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε ελέγχους στην συγκεκριμένη περιοχή – η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Natura και έχει χαρακτηριστεί ως περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος με αποτέλεσμα να απαγορεύεται το κάμπινγκ.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν οκτώ άτομα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της παράνομης κατασκήνωσης. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν έξι Έλληνες (5 γυναίκες και ένας άνδρας) ηλικίας από 16 έως 43 ετών και δυο τουρίστες ηλικίας 38 και 75 ετών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι, οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση