HomeLife & StyleΠωλήθηκε η έπαυλη του Τζορτζ Μάικλ

Πωλήθηκε η έπαυλη του Τζορτζ Μάικλ

Στην τιμή των 3,4 εκατομμυρίων λιρών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τιμή των 3,4 εκατομμυρίων λιρών πουλήθηκε το σπίτι του διάσημου τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ, τρία χρόνια μετά τον θάνατό του εκεί, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Μια οικογένεια είναι αυτή που αγόρασε το ακίνητο του 16ου αιώνα, τον περασμένο μήνα, στην περιοχή Goring on Thames στο Οξφορντσάιρ, σύμφωνα με το Land Registry. Ο δικηγόρος Τζον Ράιντ, που ενεργεί για την οικογένεια και την περιουσία του Τζορτζ Μάικλ, επιβεβαίωσε την είδηση πως το Mill Cottage πουλήθηκε. Όπως δήλωσε στην Mirror: «Ήταν ένα μέρος που λάτρευε, κυρίως για την ιδιωτικότητα που του παρείχε. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ζητήσουμε ευγενικά από τους νέους ιδιοκτήτες να απολαύσουν το ακίνητο όπως έκανε κι εκείνος».

 

george-michael-house

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Τζορτζ Μάικλ, ο τραγουδιστής λάτρευε την ιδιωτικότητα της έπαυλης

Ο 53χρονος τραγουδιστής είχε βρεθεί νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του ανήμερα των Χριστουγέννων το 2016, από τον σύντροφό του Φάντι Φάουαζ, που ισχυρίστηκε ότι ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε, αν και ο ιατροδικαστής αργότερα κατέληξε στο συμπέρασμα πως πέθανε από φυσικά αίτια εξαιτίας της χρόνιας κατανάλωσης αλκοόλ.

Η περιουσία του Τζορτζ Μάικλ και η άρνηση του συντρόφου του να φύγει από την έπαυλη

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, ύψους 98 εκατομμυρίων δολαρίων στις αδερφές του Μέλανι και Γιόντα, με μικρότερα μερίδια να πηγαίνουν στον πατέρα του και στενούς φίλους και πρώην συνεργάτες του, αφήνοντας εκτός τον πρώην σύντροφό του, Φάντι Φάουαζ.

fadi-fawaz-george-michael_0

 

Ο Τζορτζ Μάικλ με τον τελευταίο σύντροφό του, Φάντι Φάουαζ

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της διαθήκης του, ο πρώην σύντροφός του συνελήφθη από τις αρχές για πρόκληση σοβαρών ζημιών στην έπαυλη, αρνούμενος να εγκαταλείψει το σπίτι, χωρίς να θέλει να αποδεχτεί το γεγονός πως δεν του άφησε τίποτα ο Τζορτζ Μάικλ.

george-michael-home

Η έπαυλη είναι του 16ου αιώνα και έχει έντονο βρετανικό χαρακτήρα

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε λατρέψει τον βρετανικό χαρακτήρα της έπαυλης

Ο τραγουδιστής είχε περιγράψει το σπίτι στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ το 2004 ενώ της είχε κάνει και ξενάγηση. Όπως είχε πει: «Πρόκειται για ένα σπίτι του 16ου αιώνα, που αγόρασα πριν από τρία χρόνια περίπου και το έκανα για τον εαυτό μου». Μιλώντας για τα ευδιάκριτα δοκάρια της είπε: «Φυσικά είναι χαμηλοτάβανο επειδή οι άνθρωποι ήταν κοντοί εκείνη την εποχή. Είναι τόσο Αγγλικό και ιστορικό όσο θα μπορούσε να είναι. Ακόμη και το τζάκι είναι του 16ου αιώνα».

Φωτογραφίες: Splash News

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση