HomeHL-9Δολιοφθορές σε υπό εξέλιξη έργα σε σχολικά συγκροτήματα

Δολιοφθορές σε υπό εξέλιξη έργα σε σχολικά συγκροτήματα

Στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δολιοφθορές σε μηχανήματα και υλικά που χρησμοποιούνται στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης και των επισκευών σχολικών συγκροτημάτων των Χανίων, κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο Δήμος, που όπως σημειώνει μεταξύ άλλων θα αξιοποιήσει το οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή του για να βρεθούν οι υπαίτιοι και να τιμωρηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων επισημαίνεται ότι επανειλημμένως έχουν διαπιστωθεί δολιοφθορές στα μηχανήματα του αναδόχου και στα υλικά, που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης και των επισκευών, που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Χανίων.

Ως αποτέλεσμα των απερίσκεπτων αυτών ενεργειών είναι να προκαλείται καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών και κυρίως να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών, που εισέρχονται στο χώρο των σχολικών συγκροτημάτων.

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι θα αξιοποιήσει το οπτικό υλικό, που έχει στη διάθεσή του από τις κάμερες ασφαλείας, που υπάρχουν στους χώρους, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να αποδοθούν οι προβλεπόμενες από τη Νομοθεσία ευθύνες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση