HomeΚΟΣΜΟΣΣχεδίασε την ιδανική πρόταση γάμου, αλλά λογάριασε χωρίς τη… νύφη

Σχεδίασε την ιδανική πρόταση γάμου, αλλά λογάριασε χωρίς τη… νύφη

Πέταξε το μονόπετρο στη θάλασσα της Σαντορίνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε φιάσκο εξελίχθηκε το ταξίδι που σχεδίαζε ένας Αυστραλός τουρίστας στην Σαντορίνη προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα dailymail, o Μπρένταν Μπίσλει είχε ξοδέψει μία περιουσία για να οργανώσει το ταξίδι τους αλλά και να αγοράσει το δακτυλίδι των αρραβώνων τους αλλά λογάριαζε χωρίς εκείνη καθώς λίγο πριν αναχωρήσουν για το ελληνικό νησί του ζήτησε να χωρίσουν.

«Μετά από τρία χρόνια σχέσης και χωρίς κανέναν λόγο, αποφάσισε να με χωρίσει», δήλωσε ο Μπρένταν Μπίσλει στο news.com.au, σημειώνοντας πως ο χωρισμός έγινε πριν φύγουν για την Σαντορίνη.

«Ήμουν απένταρος γιατί είχα ξοδέψει μια περιουσία για το δαχτυλίδι και για το ταξίδι στη Σαντορίνη, προκειμένου να της κάνω πρόταση γάμου, γιατί πάντα ονειρευόταν να αρραβωνιαστεί εκεί», συμπλήρωσε ο Μπρένταν Μπίσλει.
667557_d0391555c6-a5281e663e9cd410
Ωστόσο, ο Αυστραλός δεν άφησε τη στενοχώρια να του χαλάσει το ταξίδι που είχε οργανώσει και αποφάσισε να πάει μόνος του στη Σαντορίνη. Κράτησε μάλιστα το δαχτυλίδι αλλά μόλις ανακάλυψε ότι η πρώην φίλη του έβγαινε με άλλον άνδρα αποφάσισε να το ξεφορτωθεί με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Έτσι, ο Μπρένταν έριξε το μονόπετρο από έναν βράχο στο Αιγαίο Πέλαγος και το στιγμιότυπο κατέγραψε ο ξεναγός του.

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση