HomeHL-LifestyleΟι Pyramidos «ξαναχτυπούν» και διασκευάζουν τον «Ικαριώτικο»

Οι Pyramidos «ξαναχτυπούν» και διασκευάζουν τον «Ικαριώτικο»

Έρχονται τον Σεπτέμβρη στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτή τη φορά το συγκρότημα διασκεύασε το τραγούδι «Ικαριώτικος», που όλοι μας έχουμε κάποια στιγμή χορέψει σε κάποιο γλέντι ή πανηγύρι.

Οι «Pyramidos» λοιπόν αυτή τη φορά επέλεξαν ένα νησιώτικο τραγούδι και τα κατάφεραν και πάλι να ενθουσιάσουν το κοινό τους. Τα μέλη του συγκροτήματος παίζουν με δεξιοτεχνία τα μουσικά όργανα και κάνουν χορευτικές κινήσεις παρασυρόμενοι από τον γρήγορο ρυθμό του ξεσηκωτικού τραγουδιού. Βέβαια, δεν επιχειρούν να χορέψουν τον χορό του Ικαριώτικου, μιας και είναι ιδιαίτερα δύσκολος.

Μάλιστα, την παράσταση κλέβουν ο μουσικός που παίζει κλαρίνο, αλλά και ο τραγουδιστής που τραγουδά γρήγορα και με ευκολία στα ελληνικά τους πολλούς στίχους του τραγουδιού.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=CcXCXlusRRQ

Το ιαπωνικό συγκρότημα έχει διασκευάσει και άλλα ελληνικά τραγούδια, όπως τα «Βρε μελαχρινάκι», «Μαρία με τα κίτρινα», «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» και τα «Καγκέλια».
Στην Ελλάδα οι Pyramidos

Οι Pyramidos, οι οποίοι έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό για το ταλέντο και το μπρίο τους, θα βρεθούν τον Σεπτέμβριο στη χώρα μας για να δώσουν συναυλία.

Οι Ιάπωνες της καρδιάς μας, οι Pyramidos, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, έρχονται για μια και μοναδική συναυλία την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα!

Θα παρουσιάσουν ζωντανά όλες τις μεγάλες επιτυχίες, όπως «Βρε Μελαχρινάκι», «Τα Καγκέλια», «Μαρία με τα Κίτρινα», «Μπήκαν τα Γίδια στο Μαντρί», «Μισιρλού», «Ικαριώτικο», κ.α., πάντα με το δικό τους τρελιάρικο “surf punk-traditional-ethnic-cult-progressive rock-japanese” ήχο!

Ποιοι είναι οι Pyramidos

Οι Pyramidos είναι μια μπάντα που μας έρχεται απευθείας από την άλλη άκρη του κόσμου, το Τόκιο της Ιαπωνίας. Η πορεία τους αρχίζει περίπου 13 χρόνια πριν όταν γοητεύτηκαν από τους ήχους της Ανατολικής Μεσογείου και ξεκίνησαν να διασκευάζουν παραδοσιακές μουσικές δίνοντας έναν ξεχωριστό ήχο και άποψη. Έκαναν μια μουσική διαδρομή από Βαλκάνια, Τουρκία και φυσικά από Ελλάδα!

Το Ελληνικό κοινό τους γνώρισε από τη διασκευή του «Βρε Μελαχροινάκι» που διαδόθηκε μέσω Internet κάνοντας τους άμεσα αγαπητούς. Οι δύο πιο πρόσφατες επιτυχίες τους, «Τα καγκέλια» και «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», έγιναν αστραπιαία viral και οδήγησαν σε εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε μία ειδική live guest performance.

Οι Pyramidos αποτελούνται από τους:

Rodehihi – φωνή, κιθάρα, μπουζούκι
Yoitch – κλαρίνο, φωνητικά
Kattsu – μπάσο
Tomosuke – drums

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει με την ανακοίνωση του χώρου, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση