HomeHL-GreeceΣτον ανακριτή ο 44χρονος Γάλλος για την τραγωδία με το ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι

Στον ανακριτή ο 44χρονος Γάλλος για την τραγωδία με το ταχύπλοο στο Πόρτο Χέλι

Δείτε φωτογραφία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Ναυπλίου πέρασε λίγο πριν τις 11:00 ο 44χρονος Γάλλος, χειριστής του ταχύπλοου που «θέρισε» δυο ανθρώπους -και τραυμάτισε μια ακόμη- που επέβαιναν στο μοιραίο καΐκι στο Πόρτο Χέλι.

Ο «πρωταγωνιστής» της τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι αντιμετωπίζει κατηγορίες για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας, πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών (σε βαθμό κακουργήματος).

Σε σοβαρή κατάσταση η τραυματίας από το Πόρτο Χέλι

Ο 44χρονος Γάλλος, που εικάζεται ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα προτού διαλύσει με το ταχύπλοό του το καΐκι στο οποίο επέβαιναν τα τρία αδέρφια (η μία γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της), θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις τόσο για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η τραγωδία, όσο και για τις κινήσεις του αμέσως μετά το πολύνεκρο δυστύχημα.

Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή του Γάλλου στα δικαστήρια:

ÌÅÔÁÃÙÃÇ ÓÔÏÍ ÅÉÓÁÃÃÅËÅÁ ÍÁÕÐËÉÏÕ ÔÏÕ ÃÁËËÏÕ ×ÅÉÑÉÓÔÇ ÔÏÕ ÔÁ×ÕÐËÏÏÕ ÐÏÕ ÐÑÏÊÁËÅÓÅ ÔÏ ÍÁÕÔÉÊÏ ÄÕÓÔÕ×ÇÌÁ ÌÅ ÔÏÕÓ ÄÕÏ ÍÅÊÑÏÕÓ ÓÔÇ ÊÏÉËÁÄÁ ÊÑÁÍÉÄÉÏÕ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα φανερώσουν αν η τραγωδία στο Πόρτο Χέλι οφείλεται και σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση