HomeΕΛΛΑΔΑΤράκαραν με περιπολικό και το… έβαλαν στα πόδια!

Τράκαραν με περιπολικό και το… έβαλαν στα πόδια!

Συνελήφθη ο ένας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα τυχαίο γεγονός φαίνεται ότι οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη ενός κυκλώματος που διακινεί ναρκωτικά στην δυτική Μακεδονία. Κι αυτό ήταν μια συνηθισμένη σύγκρουση δυο οχημάτων τη νύχτα της Τετάρτης, ένα από τα οποία ήταν περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Πτολεμαΐδας που κατευθυνόταν προς την Κοζάνη.

Στο αυτοκίνητο με πινακίδες Βουλγαρίας που συγκρούστηκε τυχαία με το περιπολικό χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, επέβαιναν δυο άνδρες οι οποίοι το εγκατέλειψαν και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, αφήνοντας εμβρόντητο το πλήρωμα! Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι κάτι παράνομο έκρυβαν και κάλεσαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα η περιοχή να αποκλειστεί από περιπολικά του τμήματος και της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από την Κοζάνη.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν και μέσα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου, όπου τελικά εντοπίστηκε ένας από τους υπόπτους που είχε κρυφτεί στα ορυχεία αλλά συνελήφθη. Πρόκειται για έναν αλλοδαπό από τη Συρία, ο οποίος ανακρίνεται για να εξηγήσει τους λόγους που έκαναν τον ίδιο και τον συνεργό του να το βάλουν στα πόδια, αλλά κρατάει κλειστό το στόμα του.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση