HomeΕΛΛΑΔΑΜετανάστης συνελήφθη για απόπειρα βιασμού τουρίστριας

Μετανάστης συνελήφθη για απόπειρα βιασμού τουρίστριας

Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παράνομες πράξεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για απόπειρα βιασμού συνελήφθη στη Σαντορίνη ένας μη νόμιμος μετανάστης, που δεν έφτανε ότι είχε βρεθεί παράνομα στη χώρα, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι και μέλος κυκλώματος που νομιμοποιεί αλλοδαπούς χορηγώντας τους έναντι αμοιβής πλαστά έγγραφα για την χορήγηση ασύλου!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας άρχισαν να «χτενίζουν» το νησί μετά την καταγγελία μιας 21χρονης που παραθερίζει στη Σαντορίνη, ότι ένας αλλοδαπός αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει σε συνουσία παρά την θέλησή της, τις πρωινές ώρες της Τρίτης. Η περιγραφή που έδωσε η κοπέλα ήταν λεπτομερής κι έτσι ο επίδοξος βιαστής εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ο 33χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και διαπιστώθηκε πως διέμενε παράνομα στη χώρα. Ωστόσο, στην κατοχή του κατασχέθηκαν τρία δελτία αιτήσαντος διεθνή προστασία που αποδείχθηκαν πλαστά και εξετάζεται αν σκόπευε να τα πουλήσει και σε ποιους, καθώς και αν διαθέτει συνεργούς. Στο μεταξύ, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα βιασμού, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση