HomeCity GuideΜε επιτυχία οι πολιτιστικές δράσεις του δήμου Πλατανιά

Με επιτυχία οι πολιτιστικές δράσεις του δήμου Πλατανιά

Δείτε το επόμενο πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά για το Πολιτιστικό  Καλοκαίρι 2019, καθώς  και στο  9ο Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός -Τουρισμός” .

ekdhloseis-platania-3

Τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια των παραπάνω δράσεων έγιναν προβολές ταινιών σε πλατείες χωριών του Δήμου, μουσικές βραδιές, δόθηκαν θεατρικές παραστάσεις, καθώς και θέατρο σκιών (παράσταση Καραγκίοζη).

ekdhloseis-platania-2

Επίσης στα πλαίσια  του 9ου Φεστιβάλ “ Γη- Πολιτισμός -Τουρισμός”,  συνδιοργανώθηκε  σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς  για άλλη μια χρονιά  “Η Γιορτή Πορτοκαλιού” στην τοπική κοινότητα Σκινέ, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό- Αναπτυξιακό  Σύλλογο Πλατανιά η “5η Κρητική Βραδιά Χορού και Γεύσης”  στην πλατεία του Πλατανιά  και σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς των  Παλαιών Ρουμάτων η “ 3η Συνάντηση  Ρουμάτων Γή” , όπου  πραγματοποιήθηκε παράλληλα  η Ονοματοδοσία της Λαογραφικής Συλλογής που στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παλαιών Ρουμάτων , με το όνομα του ήρωα  “Λούλης Παναγιωτάκης”.

 

Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ. ,ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Μοθιανών ,διοργανώνουν Παράσταση Καραγκίοζη , στον αύλειο χώρο  του πρώην  Δημοτικού   Σχολείο Μοθιανών
  • Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ., Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδωπού, θα προβάλουν το Θεατρικό Αναλόγιο “ Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΚΑΘΑ”, στα Ροδωπού.
  • Την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ., Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου, θα προβάλουν το Θεατρικό Αναλόγιο “ Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΚΑΘΑ”, στον Κυπάρισσο.
  • Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Μορφωτικό  Σύλλογο Βουκολιών , διοργανώνουν  Ένα Μουσικό Ταξίδι  στον Ελληνικό  Κινηματογράφο με τους “Συν-ωδή- πόρος”, στις Βουκολιές.

 

ekdhloseis-platania-1

Επίσης συνεχίζονται και  αυτή τη βδομάδα οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”,στα παρακάτω χωριά:

  • Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 21:00μ.μ., στα Παλαιά Ρούματα, με την προβολή της ταινίας  “ Τα  Παράπονα  στον Δήμαρχο”.
  • Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ., στη πλατεία στην Πανέθημο, με την  προβολή της ταινίας“ Τα  Παράπονα  στον Δήμαρχο”.
  • Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ, στα Νεριανά , με την προβολή της ταινίας “ Ο Ψύλλος”
  • Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα 21:00μ.μ., στον Πλατανιά, με την προβολή της ταινίας “ Ο Μίνι και οι Κλέφτες του Μελιού”
  • Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ. , στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό , προβολές 3 ταινιών μικρού μήκους του Γυμνασίου Αλικιανού και  2 ταινιών μικρού μήκους από το Πρόγραμμα του Φεστιβαλ Κινηματογράφου Χανίων

Για όλες τις παραπάνω δράσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση