HomeHL-WorldΟ μακελάρης του Οχάιο ήταν αριστερών πεποιθήσεων και κατά της οπλοκατοχής

Ο μακελάρης του Οχάιο ήταν αριστερών πεποιθήσεων και κατά της οπλοκατοχής

Τι λέει συμμαθητής του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατά της οπλοκατοχής και αριστερών πεποιθήσεων ήταν ο 24χρονος δράστης του αιματηρού επεισοδίου στο Ντέιτον στο Οχάιο των ΗΠΑ, Κόνορ Μπετς, σύμφωνα με πρώην συμμαθητή του.

Ο δράστης που σκότωσε εννέα άτομα στο Νέιτον πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός πυροβόλησε τα θύματά του σε λιγότερο από ένα λεπτό χρησιμοποιώντας όπλο τύπου Καλάσνικοφ.

Πρώην συμμαθητής του 24χρονου μακελάρη υποστηρίζει ότι ο Κόνορ Μπετς ήταν υπέρ του ελέγχου των όπλων και οι πολιτικές του πεποιθήσεις έτειναν προς την αριστερά.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κίνητρο που τον οδήγησε σε αυτή την ενέργεια», δήλωσε ο πρώην συμμαθητής του, αλλά νομίζω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να δείξει στους ανθρώπους πόσο εύκολο ήταν να έχεις στα χέρια σου ένα όπλο. Είναι μία απλή εικασία».

Ο πρώην συμμαθητής του αλλά και πολλοί φίλοι του 24χρονου Κόνορ Μπετς ισχυρίστηκαν ότι ο δράστης ήταν γνωστός για τις βίαιες φαντασιώσεις που είχε για δολοφονίες συμμαθητών και τυχαίων ανθρώπων στα μπαρ.

«Ήταν λίγο βίαιος με τους φίλους του», δήλωσε ο πρώην συμμαθητής του, σημειώνοντας πως ο Μπετς «άρχισε να μεταφέρει όπλα», χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

«Υπήρχαν στιγμές που πήγαινε στα μπαρ και απλώς τον πετάγαν έξω λόγω της βίαιης συμπεριφοράς», δήλωσε ο πρώην συμμαθητής του.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση