HomeHL-9Ώρες αγωνίας για το αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι

Ώρες αγωνίας για το αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι

Παραμένει σε καταστολή στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετικά κρίσιμο θεωρείται κάθε λεπτό περνά για την εξέλιξη της υγείας του μικρού αγοριού που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην πολυκατοικία όπου διέμενε με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο.

Το αγοράκι, ηλικίας δύο ετών, κατά την πτώση του υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου είχε αρχικά μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει όντας σε καταστολή και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το αγοράκι προέρχεται από οικογένεια Σύρων προσφύγων, ενώ οι αρχές διερευνούν με προσοχή και διακριτικότητα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδάκι βρέθηκε στο κενό.

Την ίδια ώρα, σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ευτυχώς έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος και το δεύτερο αγοράκι, επίσης δύο ετών, από το Ηράκλειο το οποίο έπεσε στο πάτωμα από καρέκλα.

Κατά την πτώση του το μικρό παιδί χτύπησε στο κεφάλι και θορυβημένοι οι γονείς του το μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν επίσης αναγκαία την εισαγωγή του στην Εντατική προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα νευρολογικής φύσεως προβλήματα που παρουσίαζε. Ευτυχώς, όμως η κατάσταση του παρουσιάζει συνεχή βελτίωση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση