HomeΚΡΗΤΗΤα Χανιά μέσα στο μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα της Αegean – Τι θέλουν οι τουρίστες

Τα Χανιά μέσα στο μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα της Αegean – Τι θέλουν οι τουρίστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέση μέσα στο μεγάλο επενδυτικό πλάνο της Aegean Airlines καταλαμβάνουν πλέον από φέτος τα Χανιά.

Όπως τόνισε σήμερα από τα Χανιά, ο Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικό μέλος του ΔΣ Aegean Airlines, Ευτύχιος Βασιλάκης, ο νομός γίνεται η 8η βάση αεροσκάφους της εταιρείας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της επέκτασης του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας.

Η Kuoni Group  σε συνεργασία με την Aegean καλύπτει για τα Χανιά ένα μεγάλο μέρος της Σκανδιναβικής τουριστικής αγοράς.

Σύμφωνα με τον Senior Vice President, Production & Commercial Director Scandinavia, Kuoni Group, Τάκης Φιλιππόπουλος, για τρία πράγματα φεύγουν οι τουρίστες ικανοποιημένοι, για τον κόσμο, τις παραλίες και το φαγητό. Αντίθετα, τα παράπονα γίνονται για τις υποδομές και την καθαριότητα.

Επιπλέον ο κ. Φιλιππόπουλος μίλησε και για τις low cost εταιρείες και για το τι έχει δείξει η ιστορία μέχρι σήμερα:

Οι ενδιαφέρουσες αυτές επισημάνσεις έγιναν στο πλαίσιο της βράβευσης της Aegean Airlines και της Kuoni ως πυλώνες εταιρείες πυλώνες της τουριστικής ανάπτυξης στη Δυτική Κρήτη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμπορικό – Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο Αρσενάλι στο Ενετικό Λιμάνι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Μανούσος Βολουδάκης, η κα Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης και ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης.

AEGEAN KUONI (4) AEGEAN KUONI (2) AEGEAN KUONI (1)

Flashnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση