HomeHL-9Εντοπίστηκε ο δράστης που μαχαίρωσε τον 44χρονο στο καφενείο

Εντοπίστηκε ο δράστης που μαχαίρωσε τον 44χρονο στο καφενείο

Το θύμα νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ταυτότητα του δράστη που μαχαίρωσε έναν 44χρονο την ώρα που εκείνος καθόταν αμέριμνος σε καφενείο του Ρεθύμνου, κατάφεραν να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου που χειρίζονται την υπόθεση αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη. Πρόκειται για έναν 34χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής όταν ο 44χρονος αλλοδαπός μετέβη στο νοσοκομείο τραυματισμένος στον θώρακα με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι γιατροί πρόσφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, Αλβανικής υπηκοότητας, ωστόσο ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τις συνθήκες του τραυματισμού του έμοιαζε να υπεκφεύγει. Η τοπική ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από τους γιατρούς για τον μυστηριώδη τραυματισμό του 44χρονου.

Από την αστυνομική έρευνα, η οποία συνεχίζεται, προέκυψε ότι ο τραυματίας βρισκόταν σε καφενείο τα ξημερώματα της Παρασκευής και ξαφνικά, ένας άγνωστος σε αυτόν άνδρας – όπως ισχυρίζεται – του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο στήθος. Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο 44χρονος μετέβη μόνος του στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και παραμένει στη Χειρουργική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση