HomeHL-9Αφέθηκαν ελεύθερες για τον πνιγμό της 8χρονης

Αφέθηκαν ελεύθερες για τον πνιγμό της 8χρονης

Επιστρέφει στην πατρίδα της η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού μαζί με την σορό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο γυναίκες που φέρονται να ήταν οι υπεύθυνες στο ξενοδοχείο την ώρα που βρήκε τραγικό θάνατο η 8χρονη μέσα στην παιδική πισίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο γυναίκες, 42 και 56 ετών, φέρουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια με τον εισαγγελέα να τις αφήνει ελεύθερες.

Την ίδια ώρα, ο διευθυντής αλλά και η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στην αστυνομία για να δώσουν κατάθεση.

Επιστρέφει στην πατρίδα της η σορός της 8χρονης

Αξίζει να σημειωθεί πως η σορός της άτυχης 8χρονης αποδεσμεύτηκε από το ΠΑΓΝΗ και δόθηκε στην οικογένειά της η οποία χθες ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα που έδειξε η εξέταση από τον ιατροδικαστή η 8χρονη τα αίτια του θανάτου είναι ο πνιγμός.

Η… τραγωδία

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι από το Ισραήλ κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος το απόγευμα της Τετάρτης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του.

Το παιδί ανασύρθηκε από το νερό και άμεσα με τη συνοδεία γιατρού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία συνδρομή καθώς είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση