HomeΕΛΛΑΔΑΜπεχράκης για Πολάκη: Να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις

Μπεχράκης για Πολάκη: Να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις

«Κατάφωρη και προκλητική παραβίαση του νόμου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για «κατάφωρη και προκλητική παραβίαση του νόμου» έκανε λόγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο καθηγητής πνευμονολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για τον έλεγχο του καπνίσματος, Παναγιώτης Μπεχράκης, το κάπνισμα στο καφενείο της Βουλής με αφορμή φωτογραφία που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Παύλος Πολάκης και στην οποία διακρίνεται να κάθεται, συνοδεία αρκετών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, στο καφενείο της Βουλής, ενώ μπροστά του βρίσκεται ένα τασάκι με δύο αναμμένα τσιγάρα.

Ο κ. Μπεχράκης απηύθυνε «θερμή παράκληση στον Πρόεδρο της Βουλής να παρέμβει και να ενεργήσει τα δέοντα ώστε να επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος για κάθε πολίτη όταν παραβιάζει μία νομοθεσία που έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία».

Επίσης εκτίμησε ότι «πρέπει να επιβληθεί κάποια ποινή και στο καφενείο της Βουλής το οποίο έχει προμηθεύσει τα τασάκια που υπάρχουν στο τραπέζι», σχολιάζοντας πως «η Βουλή από πρότυπο παραβίασης του νόμου για το κάπνισμα, θα γίνει πρότυπο εφαρμογής της νομοθεσίας και θα δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει όλη η Ελλάδα προκειμένου να γίνουμε ευρωπαϊκό κράτος».

Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα ότι «πριν από 5-6 χρόνια αντίστοιχη παραβίαση είχε γίνει στη Βόρεια Μακεδονία όπου ο εισαγγελέας πήγε στη Βουλή και έκλεισε το καφενείο».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση