HomeHL-9Κοκκίνη Χάνι: Διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση των έργων ηλεκτροφωτισμού – Εκπρόθεσμος ο εργολάβος

Κοκκίνη Χάνι: Διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση των έργων ηλεκτροφωτισμού – Εκπρόθεσμος ο εργολάβος

Το έργο θα έπρεπε να είχε παραδοθεί στις 31 Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έντονες είναι οι αντιδράσεις καταστηματαρχών και κατοίκων του Κοκκίνη Χάνι για τα έργα αποκατάστασης ηλεκτροφωτισμού που έχουν «κολλήσει».

Τα έργα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο και εκτελούνται με ρυθμούς χελώνας όπως τονίζουν οι κάτοικοι της περιοχής με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκείς φωτισμός τις νυχτερινές ώρες αλλά και σημειώνονται συχνά ατυχήματα αφού πολλοί είναι εκείνοι που «σκοντάφτουν» στα  καλώδια που έχει τοποθετήσει ο εργολάβος, ενώ τονίζουν πως πρόκειται για τουριστική περιοχή και οι δεκάδες επισκέπτες αντικρίζουν τις εικόνες αυτές.

Ο εργολάβος του έργου θα έπρεπε να είχε ολοκληρώσει τις εργασίες στις αρχές Ιουλίου σύμφωνα με την σύμβαση που έχει υπογράψει. Λόγω όμως των άσχημων καιρικών συνθηκών ζήτησε και έλαβε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου παράταση και έτσι το έργο θα έπρεπε να είχε παραδοθεί στις 31 Ιουλίου.

Ως εκ τούτου ο εργολάβος είναι εκπρόθεσμος και στο Δήμο Χερσονήσου αναμένεται να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να κηρυχθεί έκπτωτος.

7

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος έχει παραγγείλει τους στύλους προκειμένου να τοποθετηθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου και βάση νόμου έχει δικαίωμα να δουλεύει το έργο έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το έργο συμπλήρωση και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων αρχικού προϋπολογισμού 648.000 ευρώ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση