HomeΚΡΗΤΗΣτην τελική ευθεία o 4ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός για DJ’s

Στην τελική ευθεία o 4ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός για DJ’s

Μια «επική» μουσική μάχη στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα «κοπέλι» από τα Ανώγεια με όνειρο την ενασχόληση με την μουσική, με έναν έφηβο από το Βέλγιο που κυνηγάει κάθε ευκαιρία για την μουσική του καριέρα;

Μια επική μουσική μάχη κάτω από τον Κρητικό ήλιο είναι η απάντηση! Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής για το DJ Battle Of The Year 2019 το οποίο θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Starbeach, στην Χερσόνησο Κρήτης!

dj-battle

Αυτή την φορά με μια μεγάλη ανατροπή ! Το management του διεθνή Superstar Afrojack έκανε αποδεκτή την παρουσία του νικητή του διαγωνισμού στο Line Up του καλλιτέχνη!

dj-battle2

Με λίγα λόγια το μεγαλύτερο δώρο που έχει δοθεί ποτέ σε ανάλογο διαγωνισμό στην χώρα μας, περιμένει τους επικρατέστερους Dj από την Κρήτη και το εξωτερικό που θα διεκδικήσουν την πρωτιά ! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για λίγες ημέρες ακόμη στο djbattle.kalokairistonoto.com!

Όλα αυτά σε ένα εκρηκτικό Party με ελεύθερη είσοδο στο οποίο ο κόσμος μπορεί να προσέρχεται από την 13:00 απολαμβάνοντας ένα μοναδικό περιβάλλον με παιχνίδια στις πισίνες, Cocktails, bungee jumping, water sports και πλειάδα άλλων δραστηριοτήτων σε ένα από τα μεγαλύτερα beach park της Ευρώπης!

Οι παρουσιαστές του διαγωνισμού είναι ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου από την παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» ενώ υποστηρικτής του διαγωνισμού είναι το Jägermeister ! Δείτε τι έγινε την προηγούμενη χρονιά εδώ :

Διαφήμιση
Διαφήμιση