Με τιμές εν ενεργεία δημάρχου κηδεύεται σήμερα στις 15:00 ο πρώην δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος «έφυγε» προχθές από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά και εν συνεχεία ο ενταφιασμός θα γίνει στη γενέτειρά του τον Πλάτανο Κισσάμου.

Τα Χανιά θα αποχαιρετήσουν τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο με τιμές εν ενεργεία δημάρχου και δημοτική δαπάνη, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων που πραγματοποιήθηκε σε φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα.

Στο πλαίσιο του τριήμερου πένθους για την απώλεια του Μανώλη Σκουλάκη οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες. Σήμερα οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, των Δημοτικών επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων τους θα παραμείνουν κλειστές από τη μία μετά το μεσημέρι.

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία ενώ ο δήμαρχος θα εκφωνήσει τον επικήδειο.

Παράλληλα, αποφασίστηκε πως στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί η πρόταση το όνομα του Μανώλη Σκουλάκη να δοθεί σε δρόμο, πλατεία, χώρο του Δήμου ή σε δημοτικό κτίριο των Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση