HomeHL-9Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Οδύνη για τον χαμό του πρώην Υπουργού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη εκφράζουν με ανακοινώσεις τους πολιτικοί και φορείς της Κρήτης.

Συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε συλλυπητήριο του για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Από όποια θέση και αν υπηρέτησε τη δημόσια ζωή ο Μανώλης Σκουλάκης διακρίθηκε για το ήθος του, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του χαρακτήρα του. Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως Υπουργός αλλά και ως Δήμαρχος Χανίων εργάστηκε αποτελεσματικά για τα Χανιά αλλά και την Κρήτη ολόκληρη. Ως Περιφέρεια Κρήτης εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Συλλυπητήρια δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης και Δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Ο Μανώλης Σκουλάκης υπήρξε μια προσωπικότητα με συνειδητή έγνοια για την κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Από τα χρόνια των σπουδών του, την δεκαετία του 1960, αποφάσισε να μετάσχει ενεργά στα πολιτικά δρώμενα εκείνης της ταραχώδους περιόδου.
Μεταπολιτευτικά, με την συμμετοχή του στην δημόσια ζωή, ως βουλευτής, υπουργός, και ως δήμαρχος Χανίων (από το 2010 έως το 2014), συνέβαλε στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Ο Μανώλης Σκουλάκης υπηρέτησε αρχές και αξίες που τον καταξίωσαν στην κοινωνία. Η συνέπεια και το ήθος του, θα αποτελούν πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα υπεύθυνου πολίτη και ακέραιου ανθρώπου.
Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

Συλλυπητήρια Προέδρου και Δ.Σ. Επιμελητηρίου Χανίων

Ο συντοπίτης μας Μανώλης Σκουλάκης αποτέλεσε υπόδειγμα πολιτικού ανδρός, αλλά πάνω απ’ όλα Ανθρώπου! Η διαδρομή του τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν αξιοζήλευτη, γεμάτη προσφορά προς το συνάνθρωπο και τον τόπο μας, ο οποίος οφείλει πολλά στον Μανώλη.

Εκ μέρους του ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων και του προσωπικού, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

«Μανώλη θα μας λείψεις, αλλά η ιστορία σου θα είναι πάντα εδώ, γραμμένη με χρυσά γράμματα στην καρδιά των Χανιωτών»!

Ο φίλος σου Αντώνης Ροκάκης

Συλλυπητήρια Κεγκέρογλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γραμματέα Κ.Ο Κίνημα Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου κ. Β. Κεγκέρογλου για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη:

«Έφυγε από κοντά μας, ο Μανώλης Σκουλάκης, μια εμβληματική προσωπικότητα της πολιτικής ζωής και ιδιαίτερα της Δημοκρατικής Παράταξης, που έβαλε την σφραγίδα του στις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ για την υγεία και την πρόνοια αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος Χανίων.
Αγωνίστηκε με συνέπεια για την κοινωνική δικαιοσύνη ενώ η πορεία και το όραμα του θα αποτελούν πρότυπο εις το διηνεκές.
Διακρίθηκε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ευγένεια του και ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωπος.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για το θάνατο του Ιατρού -Υπουργού & Αυτοδιοικητικού Σκουλάκη Μανώλη , εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και αναφέρει σχετικά :
«…Μια ισχυρή προσωπικότητα, στα πολιτικά δρώμενα του Νομού μας, έφυγε από τη ζωή με πολύ σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου μας αλλά και με μεγάλη προσφορά στο συνάνθρωπό του.
Τόσο μέσα από το ιατρικό του λειτούργημα, όσο και από την ενασχόλησή του με τα κοινά όπου διετέλεσε Υπουργός Υγείας επί σειρά ετών, αλλά και Δήμαρχος Χανίων.

Η έντονη επιστημονική, κοινωνική και πολιτική δράση του εκλιπόντος και η προσφορά του , χαρακτηρίσθηκε από συνέπεια, ήθος, ευπρέπεια, δυναμισμό και το πολύτιμο έργο του αποτελεί «ακριβή» παρακαταθήκη για τους μεταγενέστερους .
Στο Δήμο Πλατανιά το ´αποτύπωμα ´ του , φέρει και ο πρώτος παιδικός σταθμός που δημιουργήθηκε επί Δήμου Βουκολιών, στις Βουκολιές .

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του και τους οικείους του .

Συλλυπητήριο μήνυμα του νέου Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη

Ο Μανώλης Σκουλάκης υπήρξε μία εμβληματική πολιτική φυσιογνωμία του τόπου μας στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Ξεκινώντας τη διαδρομή της ζωής του από τον Πλάτανο Κισάμου, άσκησε υποδειγματικά το ιατρικό λειτούργημα στα χωριά της επαρχίας. Χαρισματικός στην επαφή του με τον πολίτη, πάντοτε μαχητικός, έδινε λύσεις στα ζητήματα και τις ανάγκες του τόπου. Ένας παθιασμένος δημοκράτης, ένας έντιμος πολιτικός με σπάνιο αισθητήριο που κέρδιζε την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων. Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό στη μνήμη του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Παναγιώτης Σημανδηράκης,
Εκλεγμένος Δήμαρχος Χανίων

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιάννη Κουράκη

Με βαθιά θλίψη κ συγκίνηση πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Μανόλης Σκουλάκης. Υπήρξε ένας επιστήμονας με μεγάλη κοινωνική προσφορά. Ως πολιτικός τμήθηκε επανειλημμένως από το Χανιώτικο λαό με την ψήφο του και από όλες τις θέσεις όπου εκλέχθηκε ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες όλων μας. Είχε υψηλό δημοκρατικό ήθος και αρχές. Διακρίθηκε για την εντιμότητα, την ευθύτητα και την προσφορά του.
Είχα την τιμή να συνδεθώ μαζί του με στενή φιλία και να υπηρετήσουμε κοινούς στόχους για μια κοινωνία με εμβάθυνση της Δημοκρατίας και με καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες. Η υγεία και η πρόνοια με πολιτικές ισότητας και προσβασιμότητας κοινωνικού χαρακτήρα , αποτέλεσαν βασικούς τομείς των αγώνων και των ενδιαφερόντων του και πάντοτε τον απασχολούσε η αναβάθμιση με κάθε τρόπο του εθνικού συστήματος υγείας. Μεγάλη ήταν επίσης η προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων για τον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη

Ο Μανώλης Σκουλάκης υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου.
Με βαθιά πίστη στη Δημοκρατία και τις Ανθρώπινες Αξίες, αγωνίσθηκε για να γίνει πραγματικότητα το κοινό μας όραμα για μια καλύτερη κοινωνία, αφήνοντας παρακαταθήκη στους τωρινούς και τους επόμενους σημαντικό έργο, που θα μας τον θυμίζει για πάντα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση