HomeHL-GreeceΡαγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή

Συνέλαβαν στη Βουλγαρία τον αδερφό του εκτελεστή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουλίου στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, από τις βουλγαρικές Αρχές, ο αδελφός του δολοφόνου του Γιάννη Μακρή, ο οποίος φέρεται να τον είχε βοηθήσει στο να διαφύγει.

Οι βουλγαρικές Αρχές τον αναζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό και τελικά εκείνος έπεσε στα χέρια τους.

Λόγω της ύπαρξης σχετικού εντάλματος από την Ελλάδα, αναμένεται η έκδοσή του συλληφθέντα στη χώρα μας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι, η δολοφονία είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο φθινόπωρο, όταν ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ, έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Όπως προέκυψε από το βίντεο που κατέγραψε τη σκηνή του φόνου, ο Γιάννης Μακρής είχε βγει από το σπίτι του και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο μαύρο Smart που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω.

Είχε μόλις καθίσει στη θέση του οδηγού, όταν ο δολοφόνος πλησίασε-τρέχοντας- το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα. Ο εκτελεστής είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαύρο καπέλο τζόκεϊ, φορούσε ένα δίχρωμο σπορ μπουφάν, καθώς επίσης μαύρο παντελόνι και παπούτσια.

Η σκηνή του φόνου διήρκεσε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Ο επιχειρηματίας αμέσως μόλις δέχθηκε τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας. Ωστόσο, ο δολοφόνος του τον ακολούθησε και από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου συνέχισε να τον πυροβολεί.

Ο εκτελεστής αρνήθηκε να «δώσει» τον αδελφό του

Ένας 31χρονος Βούλγαρος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας. Ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή συνελήφθη στα μέσα της άνοιξης σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Μόλις εκείνος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, προσπάθησε αρχικά να διαφύγει επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, αλλά, τελικά, συνελήφθη.

Μάλιστα, αρνούνταν να δώσει πληροφορίες σχετικά με τον 35χρονο αδελφό του, ο οποίος όλα τα στοιχεία έδειχναν πως ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να πραγματοποιήσει το έγκλημα.

Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι γνωστό μοντέλο.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση