HomeΚΡΗΤΗΤι ζήτησαν από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Τι ζήτησαν από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία αιφνιδιαστική επίσκεψη είχε χθες το απόγευμα η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του ΣΕΤΕ.

Η εκδήλωση έγινε στη Χερσόνησο (δείτε εδώ) ενώ στο σημείο βρέθηκε το Εργατικό Κέντρο αλλά και η Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Ηρακλείου που έθεσαν στην υπουργό τρία πολύ σοβαρά θέματα που δημιουργούν προβλήματα στον τουρισμό της Κρήτης.

«Είδαμε την υπουργό και της ζητήσαμε την απρόσκοπτη λειτουργία της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, την επαναλειτουργία του τμήματος Ζαχαροπλαστικής που εδώ και δύο χρόνια δεν λειτουργία αλλά και την επαναλειτουργία του Ξενώνα της Σχολής που εδώ και δύο χρόνια είναι κλειστή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων, Γιώργος Αρετίνης έθιξε το θέμα των συμβάσεων των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

«Έτυχε να είναι εδώ και ο κ. Ανδρεάδης στον οποίο θέσαμε το θέμα των συμβάσεων των ξενοδοχοϋπαλλήλων και μας απάντησε ότι αυτό είναι θέμα της τρόικας. Πάντως, η κ. Κεφαλογιάννη φάνηκε να καταλαβαίνει αμέσως τις δυσκολίες που θα προκύψουν αν δεν γίνει υποχρεωτική αυτή η σύμβαση και μας υποσχέθηκε ότι θα το εξετάσει το θέμα», επεσήμανε ο κ. Αρετίνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση