HomeHL-SportsΟΦΗ: Κατέληξε και διαπραγματεύεται για τις τελευταίες μεταγραφές

ΟΦΗ: Κατέληξε και διαπραγματεύεται για τις τελευταίες μεταγραφές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Τέλος» στο… ψάξιμο σήμανε στον ΟΦΗ, με τον Γιάννη Σαμαρά και τους συνεργάτες του να έχουν καταλήξει στις μεταγραφικές επιλογές που απομένουν για την στελέχωση του ρόστερ και να βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, με εξελίξεις να αναμένονται ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Όπως προκύπτει από τις σχετικές πληροφορίες, ο σύλλογος έχει σταματήσει να ψάχνει για παίκτες και πιθανές προσθήκες, έχοντας καταλήξει στους στόχους του.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεσμεύονται με τις ομάδες τους και ο ΟΦΗ διαπραγματεύεται μαζί τους, ώστε να τους εντάξει στο ρόστερ του.

Μια περίπτωση απ’ αυτές είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, για τον οποίο ούτως ή άλλως υπάρχει αναμονή, ώστε να ξεκαθαρίσει αν συμπεριλαμβάνεται ή όχι στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο για την ΑΕΚ της σεζόν 2019/20. Εξάλλου, οι Κρητικοί θα αποκτήσουν σίγουρα έναν τερματοφύλακα, δυο κεντρικούς αμυντικούς κι έναν αριστερό μπακ.

Τέλος, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνέντευξη τύπου και η παρουσίαση του νέου τεχνικού, Γιώργου Σίμου και των υπόλοιπων νέων μελών του προπονητικού τιμ.

Θα γινει στο ΒΑΚ. Απλως θα σας ενημερωσω αμεσα για τη μερα και την ώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση