HomeHL-9Πότε απολογούνται για τα 7 κιλά χασίς

Πότε απολογούνται για τα 7 κιλά χασίς

Τι ποινικές διώξεις φέρουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν αύριο, Τρίτη, οι δύο άνδρες, 24 και 35 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αρχές με περισσότερα από 7 κιλά χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις – σε βαθμό κακουργήματος – για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αλλά και για κατοχή.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες βρέθηκαν μεταφέρθηκαν στον ανακριτή όπου ζήτησαν κι έλαβαν 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογούνται αύριο.

Πώς έγινε η σύλληψη

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για την σύλληψη των δύο ανδρών που ήταν γνώριμοι των αρχών.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση τους δράστες και γνώριζαν πως το βράδυ της Παρασκευής θα είχαν μεγάλη ποσότητα χασίς στην κατοχή τους.

Έτσι, οι αστυνομικοί πήγαν να κάνουν έλεγχο στο χώρο όπου ήξεραν πως φυλούσαν τα ναρκωτικά. Μόλις ο 35χρονος τους είδε πέταξε ένα σακίδιο που κρατούσε και επιχείρηση να διαφύγει.

narkotika-kannavh2

Οι αρχές αφού τον ακινητοποίησαν βρήκαν την τσάντα η οποία περιείχε μέσα τέσσερις συσκευασίες με 1,5 κιλό περίπου χασίς αλλά και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο στο χωράφι αλά και το σπίτι του 35χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά: 5 κιλά και 630 γραμμάρια χασίς, 1.050 ευρώ σε μετρητά ενώ κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση