HomeHL-LifestyleΣτη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη διαδικτυακή απάτη

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη διαδικτυακή απάτη

Τι επισημαίνει ο δικηγόρος του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την προσφυγή του παρουσιαστή Γρήγορη Αρναούτογλου στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της διαδικτυακής απάτης της οποίας έπεσε θύμα προαναγγέλλει ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

Ο κ.Λύτρας επισημαίνει πως ο γνωστός παρουσιαστής διαψεύδει πλήρως τις δημοσιεύσεις που έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο σχετικά με επένδυση του παρουσιαστή σε κρυπτονόμισμα και όπως τονίζει ο δικηγόρος του, έχει ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αναλυτικά, η δήλωση του δικηγόρου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Απόστολου Λύτρα:

«Εδώ και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του , να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση